محل تبلیغات شما

خواص درمانی کیوی از نظر کیوی خوران خوی

خواص درمانی کیوی از نظر کیوی خوران خوی

 درمان بیماری آسم با کیوی که دارای ویتامین C می باشد. بیماران مبتلا به آسم می توانند روزانه یک عدد کیوی میل نمایند چون باعث خس خس در ریه ها شده و تنفس بیماران آسمی کیوی خوران خوی را بهبود می بخشد. کیوی موجب می شود گوارش در بدن آسانتر شود تجزیه پروتئین در روده به راحتی امکان پذیر شود افرادی که دچار اختلال گوارشی می باشند از کیوی استفاده نمایند. کیوی سیستم ایمنی بدن را بالا برده و موجب می شود چون غنی از ویتامین C است روزانه از کیوی برای تقویت سیستم ایمنی بدن استفاده نمایید. کاهش فشار خون در افرادی که فشار خون بالایی دارند با خوردن کیوی ممکن می شود کیوی باعث می شود فشار خون کیوی خوران خوی پایین آمده و یک فشار خون نرمالی داشته باشید. کیوی از ه شده خون در شریانات قلب جلوگیری می نماید افرادی که کلسترول بد خون دارند می توانند با میل نمودن کیوی از سکته قلبی جلوگیری نموده و خونشان را رقیق تر نمایند. افرادی که چشمان ضعیفی دارند می توانند با میل نمودن کیوی بینایی خود را افزایش داده و از ضعیف شدن چشم هایشان جلوگیری نمایند چون کیوی دارای مقدار زیادی ویتامین A  می باشد که این ویتامین برای چشم کیوی خوران خوی بسیار مفید است.

 

میزان تولیدات کیوی خوران خوی در جهان

 سالانه بیش از چهار میلیون و ۲۷۰ هزار تن کیوی در جهان تولید می شود. چین با تولید سالانه دو میلیون و ۳۹۰ هزار تن، بزرگ ترین تولید کننده این محصول کیوی خوران خوی به شمار می رود. ایتالیا با ۵۲۳ هزار تن و نیوزیلند با ۴۳۴ هزار تن به ترتیب دومین و سومین تولید کننده کیوی به شمار می روند. ایران نیز با تولید سالانه ۲۹۴ هزار تن، چهارمین تولید کننده کیوی در جهان است. کیوی، که به انگور فرنگی چینی نیز شناخته می شود، بومی دره چانگ کیانگ چین است و کاشت آن به اواخر قرن نوزدهم بر می گردد. کیوی، میوه ملی چین محسوب می شود اما، نیوزیلندی ها ظرفیت این میوه آبدار و خوشمزه کیوی خوران خوی را کشف کردند و آنها شروع به کاشت کیوی برای اهداف تجاری کردند. نیوزیلندی ها، نام پرنده ملی خود (کیوی) را بر این میوه گذاشتند و در سال 1963، این میوه کرک دار، برای نخستین بار به هندوستان معرفی شد. به گفته محققان کیوی خوران خوی، کاشت کیوی در منطقه شیملا آغاز شد و سپس به تمام کشور رسید. درحال حاضر، چین، نیوزیلند، ایتالیا، یونان، شیلی و فرانسه، پرورش دهندگان برتر کیوی در جهان هستند. گوشت کیوی، دارای رنگ سبز بسیار روشن و طعمی متمایز هستند.

دلیل محبوبیت کیوی خوران خوی در بین مردم

کاهش روند پیری کیوی خوران خوی با کیوی

خواص باور نکردنی کیوی که کیوی خوران خوی از آن بی خبرند

کیوی ,خوران ,خوی ,تولید ,خون ,هزار ,کیوی خوران ,خوران خوی ,می شود ,کیوی از ,افرادی که

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبگردی